Hvornår terapi?

Når du ikke vil gå alene med problemerne længere; Når du har brug for rum til få sat ord på dine følelser; Når du har brug for at blive accepteret og forstået, så du kan komme tilbage på sporet og blive dig selv igen.

Tidlig start giver større sandsynlighed for varige forandringer

 

Jo tidligere man begynder at arbejde med sine udfordringer, jo mere kan man forebygge og dermed øge sandsynligheden for at skabe en vedvarende og positiv forandring.

 

 

Individuel terapi

 

Mange af mine klienter har udtalt, at man burde komme i terapi på samme måde som man kommer til tandlægeeftersyn. Det er en god mulighed for at fremme sin selvindsigt; blive opmærksomhed på hvem og hvordan man er. Det giver én mulighed for at kaste lys over nutiden, samtidig med at man tager fat på fremtiden.

Terapi hjælper dig med at undgå negative adfærdsmønstre, der påvirker din hverdag.

 

 

Parterapi

 

Uanset det antal år man har været sammen, kan man arbejde med sit parforhold. Det er især bedst, hvis I kommer, mens I stadig er glade for hinanden og ønsker at bevare parforholdet. Parterapien kan være med til at forny nærhed og kontakt i et allerede trygt forhold. Mange venter og overvejer længe, inden de kommer i terapi, og når de først er kommet i gang, fortryder de at de ikke var kommet i gang tidligere.

Men hellere sent end aldrig!

 

 

Sexologisk rådgivning

 

Det kan være svært at tale om og finde en løsning til, når det seksuelle ikke fungerer. Mennesker der oplever smerte eller utryghed i forbindelse med sex, er tilbøjelige til at bebrejde sig selv eller tænke at det går over af sig selv, hvis bare….

Lyst og intimitet opstår ikke af sig selv og kan ikke mættes som sult, det bliver bedst, hvis der er balance og god kontakt. Sexologisk rådgivning er ikke kun råd og vejledning, men også en mulighed for at få talt om dét, som kan være svært, eller dér, hvor der er brug for mere eller noget andet. Der er ingen emner, der er for pinlige eller svære.